Plugins the integrimet

Implementimi dhe integrimi i zgjidhjeve të partnerëvePër të krijuar zgjidhje intuitive që janë të lehta për t'u përdorur, ne studiojmë përdoruesit, zakonet e tyre dhe në përputhje me qëllimet e përcaktuara ne planifikojmë një përvojë të mirë të përdoruesit.
Zgjidhjet janë moderne dhe teknologjikisht te bazuara, dhe bazohen në biznesin elektronik dhe integrimin e proceseve të biznesit brenda kompanisë dhe ndërmjet organizatave.

Ndërfaqet e përdoruesit që ne zhvillojmë janë të pavarura dhe funksionojnë në bazë të shërbimeve të web-it.

Për më shumë informata

Kontaktoni konsulentët tanë dhe së bashku do të ofrojmë zgjidhjen e duhur për optimizimin e proceseve të biznesit në kompaninë tuaj!

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close