Menaxhim i lehtë i bizneseve të vogla

PANTHEON Small Business ofron të gjitha funksionet themelore (me mundësinë e zgjerimit/upgrade në funksione të avancuara) për nevojat e bizneseve të vogla dhe pronarëve të vetëm që duan t'i përkushtohen biznesit të tyre, në vend që të harxhojnë kohë dhe para për të vendosur një sistem kompleks për menaxhimin e biznesit.
 
 
 

Lista e çmimeve për PANTHEON Small Business

Blerja e PANTHEON-it


Nëse ju vendosni të blini programin ai vendoset në kompjuterin /serverin tuaj, në këtë rast ju duhet të kujdeseni për përmirësimet e rregullta të versioneve të reja (ndryshimet ligjore dhe funksionalitetet e reja). Shuma e blerjes është shumë e cila paguhet vetëm një herë, programi kalon në pronësinë tuaj, si dhe një herë në vit ju ngarkoheni me një tarifë shtesë për rifreskimin e programit.

PANTHEON-i me qera (Hosting)


Të dhënat që futni në programin PANTHEON (për shembull. faturat, stoqet, kontabilitetin, pagat, etj.) janë ruajtur të gjitha në një bazë të dhënash, që gjendet zakonisht në një kompjuter të veçantë, d.m.th. server. Serveri është gjithmonë aktiv, në mënyrë që të dhënat të jenë gjithnjë të arritshme dhe në dispozicion. Dhe përveç kësaj, serveri ka masa sigurie për të parandaluar humbjen e të dhënave, veçanërisht ka backup dhe mbrojtjen fizike dhe të softuerit. Për PANTHEON Hosting pagesa bëhet si faturim mujor dhe përfshin përdorimin e programit, azhurnimet ligjore, arkivimin e të dhënave dhe marrjen me qera të serverëve.

Kontaktoni konsulentët tanë
dhe së bashku do të ofrojmë zgjidhjen e duhur për optimizimin e proceseve të biznesit në kompaninë tuaj!

 
 

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close