Operacionet e Keshit (arkave)

Për menaxhim të lehtë të operacioneve të keshit duke përdorur paisje mobile të destinuara për sektorin e shërbimit dhe dyqaneve, në zyre ose në terren.

Arkë plotësisht funksionale në terren

Aplikacioni mobil PANTHEON Retail punon në tableta kompjuterik në Android dhe telefona të mençur. Ofron zgjidhje operacione keshi moderne, të besueshme dhe të lehta për përdorim duke e bërë të domosdoshme për këdo që:
 • që kryen shitje në teren ose në dyqan,
 • që është i përfshirë në aktivitete të shërbimit (sallone ondulimi, dyqane të luleve, pastrime në terren, tregtarët, kosmetika, shërbime të ofruara nëpër shtëpi, etj.) ose…
 • që bën shitje në tezga, markete dhe panaire.
 • ...
 • Zgjidhje të integruara për arka
 • Funksione të paravendosura të përshtatura me biznesin tuaj
 • Mbështetje 24 orëshe
 • Pranimi i pagesave me kartë
 • Marrja dhe lëshimi i faturave elektronike
 • Eksportoni të dhëna për shërbimin tuaj të kontabilitetit
 • Futje automatike e të dhënave
 • Analiza e biznesit dhe monitorimi i shitjeve
 • Kartelat e Besnikërisë
 • Mundësia për të marrë me qira programin për një periudhë më të shkurtër kohe
 • Lëshimi dhe printimi i faturave (klienti përfundimtar, personi i tatueshëm), dorëzimi,
 • Hyrja e përdoruesit, menaxhimi i lëvizjeve të përdoruesit,
 • Shumë përdorues mund të bëjnë një shitje edhe nëse i mëparshmi nuk e mbylli llogarinë,
 • Kërkim i lehtë i artikuj sipas emrit, barcode, grupit, etj.
 • Metoda të shumta pagese dhe caktimin e pagesave individuale, zbritje, këste
 • Opsioni automatik i blerjes,
 • Mund të shtoni shënime për artikujt e zgjedhur, fotot e produktit, shikoni detajet e artikullit,
 • Menaxhimi i inventarit dhe gjithashtu rishikimi i inventarit nga degët,
 • Shitjet e paketave (barkodi i paketave),
 • Lëshimi, regjistrimet dhe pagesat e kuponit fiskal,
 • Çmime të shumëfishta për të njëjtin artikull - kritere,
 • Promovimet e shitjeve,

Zgjidhja e duhur për të gjithë restorantet

Shfaqje 3D e lokaleve për menaxhim më transparent të lëvizjeve në tavolina, kontroll të cilësisë mbi punonjësit, në të njëjtën kohë miqësore për t'u përdorur. Lidhja e pajisjeve të jashtme, mbajtja e listave të çmimeve Happy Hour dhe shumë më tepër.
 • Hyrja e përdoruesit, menaxhimi i lëvizjeve të përdoruesit,
 • Shumë përdorues mund të bëjnë një shitje edhe nëse i mëparshmi nuk e mbylli llogarinë,
 • Anulimi i llogarisë,
 • Metoda të shumta pagese dhe caktimin e pagesave individuale, zbritje
 • Raportet (artikuj, grupe, tatimpagues, raporte financiare, nga arkëtarë, etj.), konkluzione, kopje të faturave (ditar),
 • Shtoni shënime në artikujt e zgjedhur,
 • Menaxhimi i inventarit dhe rishikimi i inventarit nga degët,
 • Opsioni për të lidhur pajisjet e jashtme,
 • Opsioni automatik i blerjes,
 • Menaxhimi i levizjeve të tavolinave (fletëllogaritëse, grafikë 2D, grafikë 3D),
 • Menyja ditore,
 • Happy Hours
 • Lidhja me terminalin e pagesave POS..

Operacionet e parave të gatshme në shërbime

Qëllimi për të mbështetur dhe menaxhuar të gjitha llojet e aktiviteteve të shërbimit, nga sallonet e flokëve, luleshitës dhe mjekë të ndryshëm në sallonet e masazhit, studio fitnesi dhe të ngjashme; me pak fjalë, të gjitha bazohen në punën me klientët e fundit.
 • Lëshimi dhe printimi i faturave (klienti përfundimtar, personi i tatueshëm), dorëzimi,
 • Hyrja e përdoruesit, menaxhimi i lëvizjeve të përdoruesit,
 • Shumë përdorues mund të bëjnë një shitje edhe nëse i mëparshmi nuk e mbylli llogarinë,
 • Kërkim i lehtë i artikuj sipas emrit, barcode, grupit, etj.
 • Metoda të shumta pagese dhe caktimin e pagesave individuale, zbritje, këste
 • Opsioni automatik i blerjes,
 • Mund të shtoni shënime për artikujt e zgjedhur, fotot e produktit, shikoni detajet e artikullit,
 • Menaxhimi i inventarit dhe gjithashtu rishikimi i inventarit nga degët,
 • Shitjet e paketave (barkodi i paketave),
 • Lëshimi, regjistrimet dhe pagesat e kuponit fiskal,
 • Çmime të shumëfishta për të njëjtin artikull - kritere,
 • Promovimet e shitjeve,

Lista e çmimeve për PANTHEON Retail

Blerja e PANTHEON-it


Nëse ju vendosni të blini programin ai vendoset në kompjuterin /serverin tuaj, në këtë rast ju duhet të kujdeseni për përmirësimet e rregullta të versioneve të reja (ndryshimet ligjore dhe funksionalitetet e reja). Shuma e blerjes është shumë e cila paguhet vetëm një herë, programi kalon në pronësinë tuaj, si dhe një herë në vit ju ngarkoheni me një tarifë shtesë për rifreskimin e programit.

PANTHEON me qera (Hosting)


Të dhënat që futni në programin PANTHEON (për shembull. faturat, stoqet, kontabilitetin, pagat, etj.) janë ruajtur të gjitha në një bazë të dhënash, që gjendet zakonisht në një kompjuter të veçantë, d.m.th. server. Serveri është gjithmonë aktiv, në mënyrë që të dhënat të jenë gjithnjë të arritshme dhe në dispozicion. Dhe përveç kësaj, serveri ka masa sigurie për të parandaluar humbjen e të dhënave, veçanërisht ka backup dhe mbrojtjen fizike dhe të softuerit. Për PANTHEON Hosting pagesa bëhet si faturim mujor dhe përfshin përdorimin e programit, azhurnimet ligjore, arkivimin e të dhënave dhe marrjen me qera të serverëve.

Kontaktoni konsulentët tanë
dhe së bashku do të ofrojmë zgjidhjen e duhur për optimizimin e proceseve të biznesit në kompaninë tuaj!

 
 

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close