Ideale për përshtatshmëri sipas kërkesave të biznesit tuaj

PANTHEON Enterprise është një sistem informacionit të biznesit për kompanitë me rritje të shpejtë që mbështeten në stabilitetit, funksionalitete të avancuara dhe që kanë nevojë për një sistem fleksibël. Një gamë e gjerë e funksionaliteteve lejon që sistemi të përdoret nga të gjithë në kompani, nga menaxhmenti te blerja/shitja dhe departamentet e kontabilitetit dhe financave. Ju gjithashtu mund të përfitoni nga të gjitha përparësitë e inteligjencës biznesore (dashboards, analitika, raportet, planifikimi).

Zgjidhjet shtesë

Një numër zgjidhjesh vertikale për PANTHEON të zhvilluara nga të dy: Datalab dhe Partnerët e tij të pavarur janë në dispozicion për të adresuar nevojat specifike të përdoruesve. Në këtë mënyrë, përdoruesit mund të azhurnojnë dhe plotësojnë PANTHEON-in me zgjidhje të personalizuara.

Inteligjenca Biznesore – Dashboards

Dashboards (paraqitja grafike) sigurojnë menaxhmentin, analistët dhe drejtuesit me një mjet për të parë proceset brenda një kompanie. Dashboards anë jashtëzakonisht të lehta për t’u përdorur dhe funksionet mund të personalizohen për t’iu përshtatur nevojave të përdoruesve individualë. Në këtë mënyrë, është e mundur që në të njëjtën kohë të përshtatet sistemi me nevojat e një drejtori, i cili ka nevojë vetëm për tregues dhe të dhëna kryesore dhe një analisti financiar, i cili kërkon të dhëna më të hollësishme, specifike. Përdoruesit mund të krijojnë çdo numër të Dashboards të personalizuara, ndërsa disa Dashboards janë paracaktuar. Me Dashboards të paracaktuar, parametrat, formulat dhe metodat për shfaqjen e operacioneve të ndërmarrjes janë futur tashmë; gjithçka që përdoruesi duhet të bëjë për të marrë një përmbledhje të operacioneve është futja e të dhënave. Informacioni kryesor nuk ka më nevojë të mblidhet nga vende të shumta, të shpërndara dhe të kopjohet nga dokumente të veçanta. Dashboards të PANTHEO-it i gjen ato për ju dhe i shfaq ato në desktop në një mënyrë të dizajnuar bukur.


Përmbledhjet e veprimeve të ndërmarrjes mund të personalizohen për t'iu përshtatur nevojave të kujtdo. Për shembull, drejtorët, bashkëpunëtorët e shitjeve dhe llogaritarët të gjithë shikojnë të dhëna të ndryshme që kanë të bëjnë me fushën e tyre të veçantë të punës. Informacioni mund të paraqitet në një formë të thjeshtuar ose më të thelluar. Për shkak se inteligjenca e biznesit është tashmë e integruar në PANTHEON, nuk kërkohen përshtatje ose programe shtesë. Integrimi jashtë paketës me sistemin bazë gjithashtu nënkupton një çmim më të ulët dhe më pak kosto mirëmbajtjes!

Një shembull i analizave që përdoren shpesh nga menaxherët ose drejtuesit:

  • Përmbledhje e punës së përfunduar nga projekti
  • Pjesa relative e të arkëtueshmeve të papaguara
  • Të arkëtueshmet dhe të pagueshmet
  • Segmentet ku ndodhen projektet
  • Rezultatet e punës sipas muajit
  • Vlerësimet mbi borxhin e kompanisë dhe borxhin e mbajtur

Në këtë mënyrë, drejtori i ndërmarrjes sheh vetëm të dhënat që kanë më shumë rëndësi për punën e tij ose të saj, ndërsa detajet i lihen stafit mbështetës.


Lista e çmimeve për PANTHEON™ Enterprise

Kontaktoni konsulentët tanë
dhe së bashku do të ofrojmë zgjidhjen e duhur për optimizimin e proceseve të biznesit në kompaninë tuaj!

 
 

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close