Shndërroni të dhënat në fitim


Sistemet Moderne ERP (Enterprise Resource Planning) janë zgjidhje që u ofrojnë kompanive reagim të shpejtë, punë me klientë, furnitorë dhe partnerë biznesi në tregun global, në internet, kudo dhe në çdo kohë.

Duke zgjedhur programin e duhur të biznesit, ju mund të rrisni shumë fitimet e kompanisë suaj. Softeh rekomandon sistemin ERP Pantheon™, i cili përfaqëson raportin më të mirë midis cilësisë dhe çmimit në treg.

Pantheon™ është një sistem informacioni biznesi, i cili ndjek vazhdimisht risitë në treg dhe funksionon në përputhje me ligjin. Pantheon është menduar për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme dhe siguron kontroll të plotë dhe mbështetje të informacionit mbi të gjitha proceset e biznesit në kompani.

Zgjidhja Pantheon™ lejon  • që të gjitha departamentet në kompaninë tuaj të përdorin një sistem informacioni;
  • që të gjitha të dhënat të jenë në një vend, i cili parandalon shënimet e shumta dhe zvogëlon mundësinë e humbjes së të dhënave;
  • gjenerimin e raporteve të shitjeve, kontabilitetit dhe prodhimit, të cilat janë një faktor i rëndësishëm në planifikimin operacional të biznesit të kompanisë suaj;
  • integrimi me sistemet e tjera të informacionit të përdorura nga kompania juaj para se të vendosni të kaloni në Pantheon Professional;
  • zgjerimi i lehtë i kompanisë suaj në tregjet evropiane, pasi Pantheon është harmonizuar ligjërisht me 7 vende të Evropës Juglindore dhe është përkthyer në 11 gjuhë.

Na kontaktoni +383 38 704 608

Kontaktoni konsulentët tanë dhe së bashku do të ofrojmë zgjidhjen e duhur për optimizimin e proceseve të biznesit në kompaninë tuaj!

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close