Rreth nesh

SOFTEH L.L.C.


SOFTEH L.L.C. është një kompani e shërbimit, këshillimit dhe zhvillimit soufterik që përdor zgjidhje të përparuara të informacionit për të ndihmuar organizatat të përmirësojnë biznesin e tyre, veçanërisht në fushën e shitjeve, prodhimit dhe optimizmit të proceseve të biznesit të mbështetur nga teknologjia e informacionit, dhe kështu të krijojnë avantazhe konkurruese. Ne jemi të vendosur në Prishtinë, dhe ju mund të na kontaktoni në anglisht, gjermanisht, kroatisht, serbisht dhe ne mezi presim të marrim përsipër sfidën tuaj.

Punonjësit e motivuar, një vizion i qartë dhe kultura e përshtatshme e biznesit janë thelbi i kompanisë sonë të suksesshme.


SOFTEH L.L.C.
Ferid Curri, 146, Arbëri
10 000 Prishtinë.
Kosovë

Telefon: +383 38 704 608
Mob: +383 49 567 110
Email: support.ks@softeh.com
Numri unik identifikues: 811432476
Numri i TVSH: 330453994
Llogari bankare: 1701017400188947 (NLB PRISHTINA SH.A.)
IBAN/SWIFT: XK051701017400188947 / NLPRXKPR

Softeh L.L.C.

 

Misioni, vizioni dhe vlerat

Kompanitë shpesh përballen me sfida serioze kur duan të zgjerojnë shitjet e tyre ose dëshirojnë t'i transferojnë ato në sektorin e informacionit. Me zgjidhjet e saj të biznesit dhe informacionit, Softeh ndihmon kompanitë të zhvillojnë dhe zgjerojnë ndërkombëtarisht. Ne implementojme zgjidhje të informacionit të biznesit dhe zhvillojmë integrimin për kompanitë e prodhimit dhe tregtimit në të gjithë rajonin e Adriatikut.
Ne hartojmë zgjidhje të përshtatura për proceset e biznesit dhe sfidat e secilit klient individual. C'do zgjidhje që ne zhvillojmë për klientët tanë bazohet në prezantimin e qasjeve të testuara dhe profesionale në punën e përditshme, të cilat pasqyrojnë proceset e biznesit të kompanisë.

Softeh ofron zgjidhje kryesore. Ne bëjmë një fotografi të situatës dhe përdorim intervista dhe seminare për të zhvilluar dhe zbatuar një zgjidhje optimale për kompanitë, në të cilat kujdesemi për mbështetjen e procesit të biznesit. Ne ofrojmë trajnim të përdoruesve dhe ofrojmë mbështetje gjithëpërfshirëse të IT.

Ne jemi një kompani e re dhe me zhvillim të shpejtë. Ne përpiqemi të prezantojmë risitë dhe të zhvillojmë zgjidhje inovative të biznesit. Një nga prioritetet më të rëndësishme është rekrutimi, zhvillimi dhe mbajtja e punonjësve dhe partnerëve më të mirë të biznesit. Ne i respektojmë njerëzit tanë dhe njëkohësisht besojmë në komunikim të hapur dhe të ndershëm. Ne veprojmë në mënyrë etike dhe kemi parime; duke krijuar kështu një mjedis pune stimulues dhe tërheqës.
Ne besojmë se në të ardhmen, do të jemi një nga kompanitë kryesore për rinovimin e proceseve të biznesit dhe zbatimin e qasjeve të reja teknologjike në Slloveni, Kosovë dhe rajonin e Adriatikut. Ne jemi të vendosur të ndjekim parimet dhe qëllimet tona për të qenë vazhdimisht më të mirë se sa konkurrenca, duke ruajtur në të njëjtën kohë aftësinë për të marrë vendime dhe reagime të shpejta, gjë që është veçanërisht e rëndësishme për mjedisin modern të biznesit.

Në një individ dhe në të gjithë ekipin, ne jemi në kërkim të potencialeve të fshehura që ne të ndihmojmë të zhvillojmë së bashku. Ne e kuptojmë se mënyra e vetme e duhur për të arritur rezultatet premium është krijimi i një atmosfere në një kompani që motivon njerëzit të jenë inovatorë dhe krijues. Prandaj, ne i inkurajojmë punonjësit tanë të flasin për idetë e tyre dhe të mendojnë në mënyrë inovative dhe si ndërmarrës. Në të njëjtën kohë, ne i inkurajojmë ata të pranojnë rreziqe të caktuara dhe të mësojnë sa më shumë që të jetë e mundur, me qëllimin për të gjetur mënyra të reja për të kënaqur klientët tanë.

Njohuria, aftësia, inovacioni, puna e veshtirë dhe zgjuarsia që zotërojmë na mundësojnë të jemi të shpejtë. Qëllimi ynë është të jemi të parët. Jo vetëm në zhvillimin e proceseve të reja, por edhe në zbulimin e nevojave të reja në treg. Me reagim të shpejtë dhe përshtatshmëri, ne po përballojmë pengesat e paraqitura nga kërkesa të ndryshme të tregut dhe rregullatorit. Ne jemi në gjendje të përballojmë çdo sfidë - pavarësisht nga vëllimi dhe përmbajtja e projektit. Me zgjidhje fleksibile, ne mund të përmbushim pritjet e partnerëve tanë.

Për më shumë informata

Kontaktoni konsulentët tanë dhe së bashku do të ofrojmë zgjidhjen e duhur për optimizimin e proceseve të biznesit në kompaninë tuaj!

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close