24/08/2020

Integrimi i plotë me Shitjen Online WooCommerce

11/05/2020

Softeh është kompania e parë në Slloveni, në bashkëpunim me kompaninë greke Relational, që ofron një zgjidhje softuerike AroTRON Collections & Recoveries

Ne jemi krenar që jemi kompania e parë në Slloveni që paraqesim një zgjidhje softuerike për mbledhjen e borxheve, AroTRON Collections & Recoveries. Integrimi i softuerit […]
29/04/2020

Multitasking nga shtëpia: familja, puna dhe shkolla

Tashmë kanë kaluar shtatë javë që kemi filluar punën nga shtëpia. Gjatë kësaj kohe, shumë njerëz na kanë pyetur: “Por çfarë bën në të vërtetë nëse […]
03/02/2019

Bashkëpunim me Fakultetin e Ekonomisë dhe Biznesit, Universiteti i Maribor

Njohuritë praktike në menaxhimin e dokumenteve janë një nga kompetencat kryesore të të diplomuarve në biznes. Fakulteti i Ekonomisë dhe Biznesit synon t’u sigurojë studentëve të […]
28/09/2018

EBA DMS Partner Conference 2018

Ljubljana, 27 Shtator 2018 – Ne morëm pjesë në EBA DMS Partner Conference 2018. Kompania EBA ltd. e themeluar për kompanitë për të bërë te mundshme […]
27/09/2018

Implementimi i EBA DMS në Kompaninë e Tregtisë Koop

Brežice, 21 Shtator 2018 – Ne kemi përfunduar me sukses implementimin e sistemit të menaxhimit të dokumenteve EBA në Ndërmarrjen Tregtare KOOP në Shtator. Pasi projekti […]
25/11/2017

sofSIGN – Nënshkrimi dixhital

sofSIGN është një zgjidhje gjithëpërfshirëse që siguron nënshkrime elektronike të lëvizshme që mund të integrohen në procese të ndryshme biznesi. Kjo ju mundëson të krijoni një […]
17/11/2017

Konferenca Ndërkombëtare e Pantheon 2017

Softeh është një anëtar krenar i komunitetit Pantheon, dhe ne jemi të lumtur që kemi marrë pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të Pantheon 2017, e cila u […]
15/11/2017

10 rregullat tona të arta të komunikimit

1. Përqendrohemi në atë që është e rëndësishme për klientin. 2. Jemi të arritshëm dhe fleksibil për klientët, dhe bashkëpunojmë ngushtë me kolegët gjatë gjithë kohës. […]

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close