Sistem për rritjen e marketingut dhe shitjeve

Microsoft Dynamics™ CRM


Shitni më shumë, përmirësoni rezultatin. Me implementimin e Mycrosoft Dynamics ™ rruga për tek klientët e rinj do të jetë më e thjeshtë, ndërsa rrit kënaqësinë dhe përfitimin e klientëve ekzistues.

Zgjidhjet CRM synojnë automatizimin e proceseve të marketingut dhe shitjeve, dhe përmirësimin e mbështetjes së IT për vendimmarrje.Me rritjen e aktiviteteve të marketingut dhe shitjeve, përdorimi i CRM mund të ulë ndjeshëm kostot dhe të rrisë shitjet dhe kënaqësinë e klientëve.
Microsoft Dynamics ™ CRM është një zgjidhje e plotë për menaxhimin e marrëdhënieve me klientin që mbështet proceset e biznesit nga marketingu dhe shitjet te mbështetja e klientëve ekzistues. Përparësitë kryesore të zgjidhjes janë, veçanërisht, integrimi me zgjidhjen Microsoft Outlook, një ndërfaqe intuitive përdorimi, fleksibilitet i lartë dhe vendosje e shpejtë. Kjo do të thotë që duhet më pak kohë për të trajnuar punonjësit të cilët mund të fillojnë të punojnë më shpejt dhe të përqendrohen në aspektin kryesor të biznesit - klientët tuaj.
 • Më i miri në procesinë e shitjes.
 • Lehtë për t’u përdorur.
 • Fleksibël dhe mund të imitoj procese të thjeshta dhe shumë komplekse të biznesit.
 • Ka një model licence transparente: ose mund të bleni ose merrni me qira një licencë për periudhën e nevojshme.
 • Rregullimet dhe azhurnimet e rregullta përfshihen në çmim.
 • Programi është përkthyer në një numër gjuhësh të botës dhe mundëson biznes në tregun global.

Përfitimet e Microsoft Dynamics ™ CRM

Qasje e shpejtë dhe transparente në informacionin e klientit
CRM mundëson qasje të shpejtë dhe të lehtë në informacionin e klientit për të gjithë punonjësit që kanë nevojë për këtë informacion në punën e tyre në kohë reale. Profili i klientëve individual mund të rishikohet, redaktohet dhe analizohet nga të gjithë punonjësit që kanë nevojë për këtë informacion në punën e tyre. Historia e klientit monitorohet: nga kontakti i parë, te fatura e lëshuar dhe aktivitetet e mëtejshme të shitjes.

Mbështetje e Përgjegjshme e Klientit
Meqenëse kemi një histori të plotë të kontaktit me klientin, ne mund të ndihmojmë shpejt me ankesat ose çdo problem që mund të ndodhë dhe mund t'i kujtojmë klientit se kërkohet një shërbim ose rinovimi i një blerjeje.

Mbështetje në përgatitjen e marketingut dhe planifikimit të shitjeve
Në bazë të të dhënave të trendeve të kaluara në treg, gjendjes aktuale të porosive dhe dinamikës së kërkesës për produktet tona gjatë vitit dhe informacioneve të tjera të biznesit të ruajtura në CRM, përgatitja e aktiviteteve vjetore dhe mujore të marketingut dhe shitjeve është më e thjeshtë. Kjo qasje bën të mundur parashikimin e ndryshimeve në treg, të cilave mund t'u përgjigjemi më shpejt se konkurrenca.

Lidhje me aplikacione të tjera biznesi
Microsoft Dynamics ™ CRM është i ndërlidhur me zgjidhje të tjera të informacionit të biznesit në kompani, duke lejuar një qarkullim më të shpejtë dhe më efikas të informacionit. Duke lidhur sistemet e informacionit, ne përshpejtojmë lëshimin e faturave, kemi një përmbledhje të azhurnuar të statusit të stokut, ne masim efektivitetin e aktiviteteve të marketingut dhe në përgjithësi, sigurojmë një transparencë dhe efikasitet më të madh të operacioneve.

Softeh do të kujdeset për:


 • Planifikim dhe këshillim në menaxhimin e marrëdhënieve me klientin;
 • Planifikim, implementim dhe mirëmbajtje e Sistemit të Informacionit CRM
 • Edukim dhe këshillim;
 • Ndihmë në hartimin dhe zbatimin e aktiviteteve të marketingut duke përdorur CRM;
 • Rregullimet dhe azhurnimet e rregullta përfshihen në çmim.
 • Konsultime për hartimin, mbledhjen dhe përdorimin e bazave të të dhënave.

Për më shumë informata

Kontaktoni konsulentët tanë dhe së bashku do të ofrojmë zgjidhjen e duhur për optimizimin e proceseve të biznesit në kompaninë tuaj!

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close