iWare TrackIT WMS

SISTEM PËR MENAXHIMIN E DEPOVE (WMS)


Në botën e sotme të biznesit, konkurrenca është shumë e larmishme dhe në përgjithësi, kompanitë që kërkojnë vazhdimisht zgjidhje më të mira dhe më të thjeshta që lehtësojnë dhe optimizojnë biznesin e tyre po lulëzojnë. Me këtë dhe kulturën e duhur të biznesit, ata ndahen nga konkurrenca e tyre. Kompanitë duhet të planifikojnë për zhvillimin e ardhshëm të ndërmarrjes dhe të ndërthurin objektivat e tyre të biznesit me përdorimin e teknologjive moderne të informacionit dhe telekomunikacionit.

Një nga masat është padyshim logjistika, e cila synon të jap mallrat e duhura, në sasinë dhe vendin e duhur, në kohën dhe mënyrën e dakorduar dhe natyrisht, me kostot më të ulëta të mundshme. Në mënyrë që të arrihen këto objektiva, logjistika e kompanisë kërkon mjete të përshtatshme. Në kompaninë tonë, ne e njohim atë nën emrin e iWare TrackIT WMS.

Funksionaliteti

Ware TrackIT WMS mbështet të gjitha proceset e mundshme të rrjedhës së materialit, nga pranimi i mallit dhe deri tek daljet/dërgesat nga depoja. Sistemi mundëson kontrollin e inventarëve në faza individuale të logjistikës dhe kështu siguron gjurmueshmëri të grupeve nga "inputet" në “outputet (rezultatet)". Përveç funksionit të marrjes dhe dërgimit, sistemi gjithashtu përmban inventarë, transferime midis vendeve të magazinimit, monitorimin e disponueshmërisë së paletave dhe më shumë.

Operacioni / Funksionimi

Sistemi iWare TrackIT WMS kryen detyra të siguruara nga sistemi i tij superior i informacionit të biznesit - PANTHEON. Detyrat e caktuara në depo me PANTHEON ™, të tilla si blerjen, ruajtjen, nxjerrjen, dërgimin dhe transportin, janë të përpunuara dhe të kryhen direkt. Përgjigjet dërgohen menjëherë te PANTHEON ™ me ndihmën e terminaleve portabël. Në përdorimin e sistemit iWare TrackIT WMS dhe bar-codes, të dhënat futen vetëm një herë, ndërsa në të gjitha fazat pasuese, këto të dhëna përdoren dhe kontrollohen. Softueri i zgjidhjes iWare TrackIT WMS është tërësisht modular. Baza është klienti qendror iWareCLT, i cili instalon vetë modulet përkatëse të softuerit në përputhje me liçencën e softuerit. Përveç funksionalitetit opsional të specifikuar nga liçenca, klienti siguron qasje në mjediset opsionale të punës, në të cilat përdoruesi ka qasje. Azhurnimi i sistemit kryhet duke përdorur lidhjet e internetit nga serveri qendror iWare.

Fazat e mbuluara nga sistemi:

 • 1. Pranimi i mallrave
 • 2. Etiketimi i mallrave
 • 3. Ruajtja
 • 4. Caktimi i urdhrave të punës
 • 5. Rimbushja
 • 6. Furnizimi me prodhim
 • 7. Marrja e porosive

 • 8. Kontrolli i cilësisë
 • 9. Paketimi
 • 10. Dërgimi
 • 11. Inventarët
 • 12. Etiketimi i mallrave dhe dërgesave
 • 13. Monitorimi i funksionimit të magazinës
 • 14. Funksionalitete specifike shtesë

Përparësitë kryesore janë


Integrimi me aplikacionin PANTHEON:


Sistemi iWare TrackIT është tashmë një sistem i hapur që mund të integrohet opsionalisht. Vetë metoda e integrimit varet nga nevojat e secilit klient individual. Për nevojat e përdoruesve të PANTHEON, ne implementuam integrimin në të gjitha fushat e përdorimit dhe siguruam një lidhje ONLINE dypalëshe midis sistemeve për Pantheon-in.
- Sistemi i kodit të artikullit
- Sistemi i kodit të paketimit
- Kodet alternative
- Material biznesi i blerjeve dhe dërgimeve
- Porositë e klientit dhe furnizuesit
- Operacionet doganore
- Inventari
- Ndryshimet e çmimit
- Listat kontraktuese të çmimeve dhe kushtet e shitjes së klientëve
- Kontrolli i ndryshimeve në gjendjen materiale të dy sistemeve
- Monitorimi i produktivitetit të punonjësve për nevojat e regjistrave të personelit dhe llogaritjet e pagave

Ne jemi të vetëdijshëm se çdo kompani ka operacionet e veta specifike, kështu që ne e konsiderojmë secilin klient individualisht. Ne kujdesemi për implementimin e plotë të zgjidhjes. Ne menaxhojmë projektin nga ana e klientit, kujdesemi për pajisjet e nevojshme dhe mbikëqyrim zbatimin e produktit me kujdesin e duhur. Me këtë qasje, ne sigurojmë për klientin që puna do të kryhet në një masë të caktuar, brenda afateve të përcaktuara dhe me një çmim të caktuar. Nëse keni ndonjë pyetje shtesë, mos hezitoni të plotësoni formularin e kontaktit ose të na kontaktoni në internet. Ne do të jemi të lumtur ta pranojmë sfidën tuaj dhe të ofrojmë sugjerime.

Për më shumë informata

Kontaktoni konsulentët tanë dhe së bashku do të ofrojmë zgjidhjen e duhur për optimizimin e proceseve të biznesit në kompaninë tuaj!

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close