SOFTEH L.L.C.


Kompania SOFTEH L.L.C. është një kompani e shërbimit, këshillimit dhe zhvillimit soufterik për të ndihmuar organizatat të përmirësojnë biznesin e tyre, veçanërisht në fushën e shitjeve, prodhimit dhe optimizmit të proceseve të biznesit të mbështetur nga teknologjia e informacionit, dhe kështu të krijojnë avantazhe konkurruese.

Punonjës të motivuar, një vizion i qartë dhe kultura e përshtatshme e biznesit janë thelbi i kompanisë sonë të suksesshme.

Partner për zgjidhje të implementimit dhe integrimit

Me zgjidhjet e saj të biznesit dhe informacionit, Softeh ndihmon kompanitë të zhvillohen dhe zgjerohen ndërkombëtarisht.
Ne implementojme zgjidhje të informacionit të biznesit dhe zhvillojmë integrime për kompanitë e prodhimit dhe tregtisë në të gjithë rajonin e Adriatikut.

avantcar logoti_10 dbs emma gardenia

Ne hartojmë zgjidhje për secilin klient që janë të përshtatura për proceset dhe sfidat e tyre të biznesit.
Çdo zgjidhje që ne zhvillojmë për klientët tanë bazohet në futjen e qasjeve të testuara dhe profesionale në punën e përditshme,
të cilat pasqyrojnë proceset afariste të ndërmarrjes.

Enterprise Resource Planning

Pantheon™ ERP

Sistemet moderne ERP janë zgjidhje që u ofrojnë kompanive reagim të shpejtë, punë me klientë, furnitorë dhe partnerë biznesi në tregun global, në internet, kudo dhe në çdo kohë.

Më shumë

Document Management System

EBA DMS

Prezantimi i një sistemi të dokumenteve sjell shumë përparësi. Faktori më i rëndësishëm në klimën aktuale ekonomike është një ulje afatgjatë e kostove të menaxhimit të dokumenteve dhe një rritje e efikasitetit.

Më shumë

Sistem per menaxhimin e depove

iWare TrackIT WMS

Ware TrackIT WMS mbështet të gjitha proceset e mundshme të rrjedhës së materialit, nga pranimi i mallit dhe deri tek daljet/dërgesat nga depoja.

Më shumë

Customer relationship management

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM është një zgjidhje gjithëpërfshirëse për menaxhimin e marrëdhënieve me klientin që mbështet proceset e biznesit nga marketingu dhe shitjet.

Më shumë

Business Process Management

BPM

Gjeni softuerin më të mirë për menaxhimin e procesit të biznesit për biznesin tuaj. Me implementimin e duhur, ju rrisni ndjeshëm efikasitetin dhe konkurrencën e ndërmarrjes.

Më shumë
62

Numri i kompanive që ne mirëmbajmë në mënyrë aktive

425

Numri i projekteve të përfunduara me sukses

49

Numri i viteve të përvojës*

10

Numri i projekteve aktive

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close