Odličen pri prilagajanju vašim poslovnim potrebam

PANTHEON Enterprise je poslovni informacijski sistem za hitro rastoča podjetja, ki stavijo na stabilnost in napredne funkcionalnosti ter potrebujejo prilagodljiv sistem. Širok nabor funkcionalnosti omogoča, da sistem uporabljajo vsi v podjetju, od vodstva do nabave in računovodstva, poleg tega pa lahko izkoristite tudi vse prednosti poslovne inteligence (nadzorne plošče, analitika, poročila, načrtovanje).

Dodatne rešitve

Zaradi specifičnih potreb uporabnikov je za PANTHEON na voljo veliko število vertikalnih rešitev, ki jih razvija tako Datalab kot tudi neodvisna partnerska podjetja. Tako lahko uporabniki nadgrajujejo in dopolnjujejo svoj PANTHEON s specifičnimi rešitvami.

Nadzorne plošče

Nadzorne plošče so namenjene menedžmentu, analitikom in vsem ostalim, ki želijo orodje za pregled procesov v podjetju. Nadzorne plošče so izredno enostavne za uporabo in omogočajo prirejanje funkcij posameznikom. Tako je lahko sistem prirejen za potrebe direktorja, ki mu prikazuje samo ključne kazalce in podatke, analitiku ali finančniku pa prikazuje bolj podrobne, specifične podatke. Uporabniki si lahko naredijo poljubno število nadzornih plošč, na voljo pa imajo tudi predpripravljene nadzorne plošče. V slednjih so že pripravljeni različni parametri, formule in načini prikaza poslovanja podjetja, tako da jih je samo potrebno napolniti s podatki in že lahko pregledujemo poslovanje. Tako ključnih informacij ni več potrebno iskati po najrazličnejših lokacijah, jih prepisovati, kopirati in združevati na ločenih dokumentih. PANTHEON nadzorna plošča jih poišče namesto vas in lepo oblikovane prikaže na namizju.


Pregled poslovanja se lahko priredi potrebam zaposlenih. Tako bo na primer direktor pregledoval druge podatke kot prodajnik, le-ta pa spet drugačne kot vodja računovodstva. Podatke je možno prikazovati v enostavni obliki ali pa v bolj specifični obliki. Ker je poslovna analitika že integrirana v PANTHEON, ne zahteva nikakršnih prilagajanj ali programiranja. Predhodna integriranost s centralnim sistemom hkrati pomeni nižjo ceno in manjše stroške vzdrževanja

Primer prikaza direktorskih podatkov:

  • Pregled narejenega dela po projektih
  • Koliko denarja je na računu odprtih ali zaprtih postavk
  • Terjatve in obveznosti
  • Na katerih segmentih so projekti
  • Mesečni rezultat dela
  • Grobe številke po dolgovih in terjatvah

Direktor vidi samo tiste podatke, ki so zanj pomembni, detajli so prepuščeni podpornemu osebju.


Cenik programske opreme PANTHEON™ Enterprise

Pokličite naše svetovalce
in skupaj boste izbrali primerno rešitev za optimizacijo poslovnih procesov v vašem podjetju!

 
 

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close