Spremenite podatke v dobiček.


Sodobni sistemi ERP (Enterprise Resource Planning) so rešitve, ki podjetjem zagotovijo hitro odzivnost, delo s kupci, dobavitelji ter poslovnimi partnerji na globalnem trgu, preko spleta, kjerkoli in kadarkoli.

Z izbiro ustreznega poslovnega programa lahko v vašem podjetju krepko povečate dobiček. Softeh vam priporoča sistem ERP Pantheon™, ki predstavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno na trgu.

Pantheon™ je poslovno informacijski sistem pisan na kožo vašemu podjetju, kateri neprestano sledi inovacijam na tržišču in posluje skladno z zakonodajo. Namenjen je za mala in srednje velika podjetja ter zagotavlja popolno kontrolo in informacijsko podporo nad vsemi poslovnimi procesi v podjetju.

Rešitev Pantheon™ omogoča  • da vsi oddelki v vašem podjetju uporabljajo en informacijski sistem;
  • da so vsi podatki na enem mestu, kar preprečuje večkratne vnose in zmanjšuje možnost za izgubo podatkov;
  • izdelavo poročil za prodajo, računovodstvo in proizvodnjo, ki so pomemben dejavnik pri operativnem načrtovanju poslovanja vašega podjetja;
  • integracijo z drugimi informacijskimi sistemi, ki jih je vaše podjetje uporabljalo preden ste se odločili za prehod na Pantheon Professional;
  • enostavno širitev vašega podjetja na evropske trge, saj je Pantheon Professional zakonsko usklajen s 7 državami JV Evrope in je preveden v 11 jezikov.

Pokličite (0)2 421 56 70

Pokličite naše svetovalce in skupaj boste izbrali primerno rešitev za optimizacijo poslovnih procesov v vašem podjetju!

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close