Brezplačen poslovni program in orodja za delo od doma
14/04/2020
Softeh prvi v Sloveniji v sodelovanju z grškim podjetjem Relational ponuja programsko rešitev za odkup terjatev AroTRON Collections & Recoveries
11/05/2020

Multitasking od doma: družina, delo in šola

Teče že sedmi teden dela od doma. V tem času nas je mnogo ljudi vprašalo: »Ampak kaj pa v resnici počneš, če nisi v pisarni?« Naš odgovor je preprost: »Vse, kar bi lahko naredili, če bi bili v pisarni. In še več.«

Za mnoge izmed nas je za nami nekaj norih tednov. Učimo se živeti z novo realnostjo. Naši otroci so doma.  Delamo od doma. Malico izkoristimo, da otrokom pomagamo pri domači nalogi, ali pa se z njimi igramo skrivalnice in skuhamo kosilo. Elektronska sporočila prihajajo, sestanki se vrstijo, telefoni zvonijo. In tako minevajo dnevi.

Po sedmih tednih dela od doma smo se na novo dinamiko dela že lepo navadili, tedenski interni sestanki so se  spremenili v dnevne. Takrat si delimo pomembne informacije in novosti, izpostavimo morebitne izzive, na katere smo naleteli in si porazdelimo delo.

Softehovci na internem sestanku.

Skype in Zoom klici so se izkazali tudi kot odlična rešitev za odpovedane sestanke v živo, hkrati pa smo s strankami in poslovnimi partnerji preko interneta ostali povezani.

Vsak si je v zavetju svojega doma uredil svoj delovni prostor, ki je namenjen delu. Tako, kot je mogoče nekomu težko sesti za računalnik in pričeti delati, se lahko zgodi, da je pri delu od doma težko tudi končati, zato je naš delovni čas ostal nespremenjen. Ko se ugasne računalnik in se vrata virtualne pisarne zapro, zaključimo z delom. Do naslednjega dne, ko v pižami zopet sedemo za računalnik.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close