Spremenite podatke v dobiček.


Sodobni sistemi ERP (Enterprise Resource Planning) so rešitve, ki podjetjem zagotovijo hitro odzivnost, delo s kupci, dobavitelji ter poslovnimi partnerji na globalnem trgu, preko spleta, kjerkoli in kadarkoli.

Z izbiro ustreznega poslovnega programa lahko v vašem podjetju krepko povečate dobiček. Softeh vam priporoča sistem ERP Pantheon™, ki predstavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno na trgu.

Pantheon™ je poslovno informacijski sistem pisan na kožo vašemu podjetju, kateri neprestano sledi inovacijam na tržišču in posluje skladno z zakonodajo. Namenjen je za mala in srednje velika podjetja ter zagotavlja popolno kontrolo in informacijsko podporo nad vsemi poslovnimi procesi v podjetju.

Rešitev Pantheon™ omogoča  • da vsi oddelki v vašem podjetju uporabljajo en informacijski sistem;
  • da so vsi podatki na enem mestu, kar preprečuje večkratne vnose in zmanjšuje možnost za izgubo podatkov;
  • izdelavo poročil za prodajo, računovodstvo in proizvodnjo, ki so pomemben dejavnik pri operativnem načrtovanju poslovanja vašega podjetja;
  • integracijo z drugimi informacijskimi sistemi, ki jih je vaše podjetje uporabljalo preden ste se odločili za prehod na Pantheon Professional;
  • enostavno širitev vašega podjetja na evropske trge, saj je Pantheon Professional zakonsko usklajen s 7 državami JV Evrope in je preveden v 11 jezikov.

Call +386 2 421 56 70

Call our consultants and together you will find the best solution for business processes optimization in your company!

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close