Complete Integration with the WooCommerce Online Store
24/08/2020

Kaj je novega na platformi MightyFields?

Predstavljamo vam novosti na platformi MightyFields. S temi novostmi bodo vaši terenski procesi še učinkovitejši.

Skladiščna komponenta – vaši zaposleni bodo sedaj imeli vpogled v skladišča in materiale tudi brez internetne povezave. Podatke o materialu ste do sedaj lahko pridobivali iz lokalnega šifranta (off-line) ali iz zalednega sistema (on-line), z novo verzijo boste lahko podatke iz zalednega sistema uporabili v mobilni napravi tudi brez internetne povezave.
Nova funkcionalnost beleženja časa na nalogi – sedaj boste lažje in bolj natančno beležili porabljen čas. V MightyFields platformo je dodana funkcionalnost beleženja porabljenega časa na posamezni nalogi. Beleženje lahko zgolj z enim klikom omogočite na predlogi obrazca.

Naprednejše izvajanje akcij in pošiljanje elektronskih sporočil - želite poslati elektronsko sporočilo samo določenim strankam? Bi radi, da se sinhronizirajo podatki z zalednim sistemom, le ko je zabeležena napaka na terenu? Sedaj je to mogoče, z nastavitvami odvisnosti pri kreiranju akcij z zalednimi sistemi ter pri pošiljanju elektronskih sporočil.
 
Planer – Hitrejše dodajanje nove naloge - planer je spremenjen tako, da lahko kreirate nalogo še hitreje, s klikom na časovnico. Za še hitrejše delo pa lahko eno izmed že obstoječih nalog kopirate v odložišče in nato kopijo kreirate enostavno s klikom na časovnico.
Imate dodatna vprašanja? Pišite ekipi MightyFields na info@mightyfields.com ali preberite več na spletni strani www.comland.com
.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close