Sodelovanje z Ekonomsko-poslovno fakulteto Univerze v Mariboru
03/02/2019

Pantheon konferenca 2019

pan_conf_2019_header

Digitalizacija 2019 v praksi

v sredo, 8.maja 2019, se je podjetje Softeh kot zlati partner predstavil na odlično organizirani in izpeljani konference v hotelu Mind v Portorožu. Zaposleni v podjetju Softeh smatramo tovrstne dogodke kot odlično priložnost za različna poslovna srečanja in povezovanja. Glavna tematika konference je bila digitalizacija podjetij v Sloveniji.Konferenca se je pričela z uvodno okroglo mizo z naslovom Stanje digitalizacije ter vizija digitalne prihodnosti slovenskega gospodarstva, kjer so svoj pogled in prizadevanja na področju digitalizacije v Sloveniji prestavili predstavniki države, digitalne koalicije, strokovnih institucij, kot tudi Pantheon strokovnjaki.

V indeksu digitalnega gospodarstva in družbe (DESI), ki ocenjuje stopnjo digitalizacije evropskih držav, Slovenija kot srednje uspešna država zavzema 17. mesto. K njenemu digitalnemu napredku so največ prispevala podjetja, ki so poskrbela za opazen napredek pri vključevanju digitalnih tehnologij v svoja poslovna okolja, a za celovito preobrazbo slovenske industrije bo v prihodnje potrebna še večja podpora države .Več o pogledu udeležencev okrogle mize na stanje digitalizacije v slovenskem gospodarstvu si lahko preberete na povezavi


V nadaljevalnem programu se je na dogodku izvedlo preko 20 različnih delavnic ter strokovnih predavanj. Predavanja so se vršila v 4 dvoranah, tematike so bile razdeljene na poslovno, računovodsko ter managersko linijo, rdeča nit vseh pa je bila digitalizacija v praksi.

 
61043143_415691559014897_4082493137858068480_n
oznor
 
Z demonstracijsko delavnico Avtomatizacija procesa skladiščnega poslovanja (s pomočjo PANTHEON-a in povezanih informacijskih sistemov) je naš direktor, g.Gregor Varl, ob podpori Petra Rotarja, implementatorja skladiščnih sistemov WMS, ter Boštjana Bauerja, informatika v podjetju GMT d.o.o., prikazal praktične primere avtomatizacije procesa skladiščnega poslovanja s pomočjo aplikacije Datalab Pantheon in povezanih informacijskih sistemov, ki tvorijo enovito in visoko produktivno celoto.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close