SofForms – več kot QR koda
20/08/2017
Nova celotna grafična podoba
11/11/2017

Naši mladi upi

 
Naši mladi upi, ekipa NK MIKLAVŽ selekcija U15, katerim smo sponzor, se je prvič odkar obstaja klub NK Miklavž od leta1980 uvrstila v prvo slovensko ligo Vzhod. Nogometni klub Miklavž želi v prihodnosti postati klub, katerega nogometna šola se bo razvijala in bo cenjena na območju Mariborske nogometne zveze, Nogometne zveze Slovenije in širše. Želijo zagotoviti vsem selekcijam v klubu kakovostno delo, razvoj in pogoje za doseganje optimalnih rezultatov. Usmerjeni so v delo z mladimi, ter skrbijo za usposabljanje trenerskega in drugega strokovnega kadra v klubu. Njihova naloga je nadgraditi strokovno delo, širiti bazo mladih nogometašev, širiti zdrav način življenja med mladimi, širiti krog pokroviteljev in podpornikov kluba.

Predsednik kluba je Miran Đuran, vodja nogometne šole je Damir Pekič, kateri je igral za različne klube v Sloveniji (Maribor, Celje, Nafta in Domžale). Med svoje vrste sprejmejo vse otroke stare od 5 let dalje, ki imajo veselje do igranja nogometa.

Njihov moto je : “ Ključ do uspeha je osredotočenost na stvari, ki si jih želimo in ne na tiste, ki se jih bojimo! Mi se ne bojimo ničesar. Samo nebo je nad nami.”

Ponosni smo na njih in jim čestitamo, ter želimo še veliko uspehov.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close