COM 2 USB
19/12/2012
Softeh na eRačuni PANTHEON eVentu
11/11/2014

Oddaja pošiljk iz Datalab Pantheon

 
Pošta Slovenije omogoča oddajo podatkov o pošiljkah prek svoje aplikacije »Poštno okence pri vas«. Gre za spletno aplikacijo, ki omogoča oddajo pošiljk, izdelavo dokumentov ter izmenjavo spremljajočih dokumentov v elektronski obliki. Več o tej aplikaciji je na voljo tukaj (http://wpo.posta.si/WPOOkence.aspx). V podjetju Softeh smo izdelali modul, ki nadomešča spletno aplikacijo »Poštno okence pri vas«. Uporabnik Datalab Pantheon lahko s pomočjo tega modula opremi pošiljke, kreira popis oddanih pošiljk in podatke pošlje na sprejemno pošto.
 

V primerjavi s klasičnim načinom oddaje pošiljk, ima Oddaja pošiljk iz Datalab Pantheon naslednje prednosti:

 
Pošta Slovenije uporabniku omogoča dodatni komercialni popust zaradi popolno opremljenih pošiljk.
 
Stranke vodite v vašem informacijskem sistemu, kar omogoča pregled nad vsemi naročili določenega kupca in s tem povezane prodajne aktivnosti - klubske kartice.
 
Vsi dokumenti so potrjeni iz strani Pošte Slovenije in jih ni potrebno ročno izpolnjevati.
 
Prek spremne številke imajo uporabniki in naslovniki na voljo informacijo, kje se pošiljka nahaja. Navedena funkcionalnost je še posebej uporabna za spletne trgovine.
 
Pošiljke, ki so oddane prek Pantheon Modula se na Pošti Slovenije hitreje usmerjajo, saj so opremljene s kodo AD. Naslovniku so zato dostavljene hitreje.
 
Uporabnik ima celovit pregled nad pošiljkami, dostavami pošiljk in statusi posameznih pošiljk. Statusi pošiljk so na voljo on-line, kar omogoča obveščanje naslovnikov (naslovniku lahko pošljemo sporočilo SMS ali elektronsko sporočilo, da je pošiljka dostavljena).
 

Več informacij

Kontaktirajte naše svetovalce in skupaj boste izbrali primerno rešitev za optimizacijo poslovnih procesov v vašem podjetju!

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close