Naši mladi upi
13/09/2017
Our 10 golden communications rules
15/11/2017

Nova celotna grafična podoba


Podjetje Softeh to leto šteje 7 let aktivnega dela. V tem času smo se veliko naučili in še več naredili. Dovolj, da imamo moč za nadaljevanje naše poslovne poti. Vsakih sedem se soočamo z realnostjo. To je vrsta življenjskega izpita. Strogi učitelji (kupci), ki ocenjujejo naše dosežke so naši notranji avtoritativni glasovi, ki nam dodelijo ocene, nas nagradijo ali nas potisnejo v krizo. Vsakih sedem let se nam ponudi priložnost soočanja z realnostjo.


Tako smo se odločili spremeniti in osvežiti našo celotno grafično podobo. Ker je večina naših projektov povezana z integracijo raznovrstnih poslovno informacijskih sistemov in rešitev, ki s svojo celoto prinašajo podjetjem prvovrstno in unikatno konkurenčno prednost, je bila odločitev o novi obliki logotipa samoumevna. Nov logotip predstavlja gradnik. Gradnik večje celote v kateri se lahko pojavlja kot majhen ali enakovreden del celote.

Nova celostna grafična podoba bolje izkazuje našo vizijo in nam daje sodobnejšo energijo in pečat za uspešno prihodnost.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close